مواردی که برای خرید دوربین مدار بسته باید مورد توجه قرار گیرد

 

در هنگام خرید دوربین مداربسته مواردی نیاز است که تهیه شود که در ادامه به آن اشاره می کنیم

1- دوربین

در هنگام سفارش دوربین ها لازم است به موارد زیر توجه شود:

 

---کیفیت تصویر

کیفیت تصویر ( مگاپیکسل ) دوربین یکی از مهم ترین عوامل انتخاب دوربین مداربسته است. مگاپیکسل بالاتر دوربین در نهایت منجر به دریافت تصاویری با وضوح و جزییات بالاتر می شود.

 

---فریم بر ثانیه دوربین (fps)

    حداکثر تعداد عکسی که یک دوربین می تواند در ثانیه از محیط بگیرد حداکثر فریم بر ثانیه آن گفته می شود. هر چه میزان فریم یک دوربین بالاتر باشد چسبندگی عکس های سریالی بیشتر و در نتیجه فیلم های ضبط شده روان تر خواهد بود. در بسیاری از محیط ها که تحرک سوژه های تحت نظارت زیاد است نیاز به نصب دوربین با فریم بالا است.

 

---حداکثر برد دید در شب

یکی دیگر از عوامل کلیدی انتخاب دوربین مدار بسته میزان مسافت دید در شب آن است. در محیط های با فضای بسته دوربین های با دید در شب معمولی انتخاب صحیحی بوده، اما در محیط های دارای فضای باز لازم است دوربین های با دید در شب قوی تر نصب شود.

 

---بدنه دوربین

با توجه به مکانی که دوربین نصب می شود، می توان از دوربین با کیس کوچک ، متوسط و یا بزرگ استفاده نمود. دوربین های با بدنه فلزی دارای مقاومت بیشتر در برابر عواملی محیطی هستند که قیمت بالاتری دارند.

 

2-دستگاه ضبط کننده :

   دستگاه ضبط کننده برای دوربین های آنالوگ XVR می باشد. این دستگاه ها که پنتابرید هم نامیده می شوند قابلیت پشتیبانی از هر پنج تکنولوژی cvi, tvi, ahd, cvbs و همچنین ip را دارند.

   در هر xvr یک برد الکترونیکی اصلی داخلی وجود دارد که وظیفه آن دریافت و تحلیل اطلاعات ورودب از دوربین ها، ذخیره اطلاعات بر روی هارد دیسک داخلی، و در نهایت ارسال تصویر به نمایشگر هاست. دوربین ها یه وسیله bnc به دستگاه متصل می شوند. و XVR دارای خروجی HDMI و VGA می باشد. همچنین XVR دارای یک پورت RJ45 برای اتصال مودم به دستگاه و انتقال تصاویر از طریق مودم می باشد. از خروجی های دیگر دستگاه XVR می توان به پورت usb و av برای اتصال موس و میکروفن اشاره کرد.

همچنین لازم است بر اساس نیاز و برآورد تعداد دوربین های مورد نیاز یه دستگاه با تعداد کانال های لازم خریداری کنید. تعداد کانال متعارف XVR ها 4، 8، 16، 32 می باشد. برای پروژه های دوربین های تحت شبکه از NVR  به جای XVR  استفاده می شود.

 

3-هارد دیسک

پرکاربرد ترین هارد دیسک در پروژه های دوربین مدار بسته هارد رنگ بنفش از برند وسترن می باشد. علاوه بر آن هارد برند سیگیت هم از هاردهای پرکاربرد در این زمینه است. ظرفیت هارد باید متناسب با تعداد کانال مورد استفاده، کیفیت و نرخ فریم دوربین ها، فرمت فشرده سازی دستگاه ( درباره این موارد در پست های بعدی با ما همراه باشید) و تعداد روز درخواستی جهت بازبینی تصاویر توسط کارفرما تعیین شود.

 

4-کابل کشی

   در حالت کلی فرایند انتقال اطلاعات از طریق کابل در تمامی پروژه های دوربین مداربسته به دو دسته بستر آنالوگ و بستر شبکه تقسیم می شوند. در کابل کشی بستر آنالوگ ، از کابل کواکسیال (rg59) استفاده می کنند. کابل کواکسیال از دو قسمت مغزی و شیلد می باشد، که دو سر آن به bnc متصل شده و سپس به دوربین و کانال های دستگاه متصل می شوند(در باره کابل ها و محیط های انتقال به طور کامل برایتان خواهم گفت). کابل های مورد نیاز برای بستر شبکه، کابل های شبکه Cat5 و Cat6 می باشد، که با رعایت رنگبندی، دو سر آن به سوکت شبکه (rj45) متصل شده و سپس به دوربین و دستگاه NVR متصل می شود.

   همانطور که می دانید برای فعال شدن هر دوربین به کابل برق نیاز داریم. معمولا برای دوربین ها از آداپتور 12 ولتی با جریان های 2 آمپر به بالا استفاده می شود، که با توجه به تعداد دوربین ها می توانیم برای هر دوربین از یک آداپتور 12 ولتی با جریان 2 آمپر استفاده کنیم که در بستر آنالوگ می شود از آداپتور مرکزی ( سوییچینگ) یا کابل های کواکسیال ترکیبی ( که کابل برق به ضورت یک کابل مجزا ولی چسبیده به آن است، استفاده کرد. سرعت و کیفیت انتقال تصویر در کابل های کواکسیال به قطری مغزی، جنس مغزی و شیلد و تعداد رشته های شیلد بستگی دارد. رشته های شیلد از سیگنال های نویز در محیط و اطراف کابل ( سیگنال های کابل برق به صورت نویز برای انتقال تصاویر می باشد) جلوگیری میکند و انتقال تصویر بهتری را خواهیم داشت. به طور معمول قطر مغزی در اندازه های 0.6، 0.7 و 0.8 میلیمتر می باشد و تعداد رشته ها هم 64، 96 و 128 است.

   برای بستر شبکه هم می توانیم از آداپتور مرکزی استفاده کنیم، هم می توانیم از سوییچ های POE که کار انتقال برق را هم انجام می دهند استفاده کنیم. ( برای اطلاعات کامل از دوربین های تحت شبکه ما را در پست های بعدی دنبال کنید) .

 

5-قابلیت poe در پروژه های دوربین مدار بسته تحت شبکه :

   POE مخفف عبارت power over ethernet و به معنای انتقال جریان برق از طریق کابل های شبکه است. کابل شبکه این قابلیت را دارد که علاوه بر ارسال و دریافت اطلاعات بین دوربین ها و دستگاه، برق مورد نیاز دوربین ها را نیز از دستگاه و یا سوییچ دریافت کرده و آن را به دوربین ها برساند.

دیدگاه (2) به اشتراک بگذارید:

security code